Rannanmäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rannanmäki

Rannanmäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rannanmäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 40

v. 2017 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rannanmäki on noin sijalla 13 000.

Rannanmäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Rannanmäki

Rannanmäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Rannanmäki on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma; kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Rannanmäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rannanmäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rannanmäenkuja, Rannanmäentie, Rannanmäki. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раннанмяки ("Rannanmjaki") tarkoittaa nimeä Rannanmäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Rannanmaki tai Rannanmaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rannanmäki tai Ransa Rannanmäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Rannanmäki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rannanmäki, Finland.

©Tuomas Salste