Ranta-Eskola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranta-Eskola

Ranta-Eskola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ranta-Eskoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 45

v. 2016 48

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranta-Eskola on noin sijalla 12 000.

Ranta-Eskola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ranta-Eskola on melko pitkä nimi.

Ranta-Eskola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ranta-Eskola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Rantaeskola. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Ranta-Eskola

Ranta-Eskola (paikannimi)

Ranta-Eskola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ranta-Eskola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ranta-Eskola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранта-Эскола tarkoittaa nimeä Ranta-Eskola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randa=Escola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ranta-Eskola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranta-Eskola tai Rane Ranta-Eskola.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranta-Eskola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ranta-Eskola i Finland. Surname Ranta-Eskola in Finland.

©Tuomas Salste