Ranta-Knuuttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranta-Knuuttila

Ranta-Knuuttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ranta-Knuuttiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 48

v. 2016 48

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranta-Knuuttila on noin sijalla 12 000.

Ranta-Knuuttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ranta-Knuuttila on melko pitkä nimi.

Ranta-Knuuttila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ranta-Knuuttila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ranta-Knuuttila

Ranta-Knuuttila (paikannimi)

Ranta-Knuuttila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ranta-Knuuttila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ranta-Knuuttila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранта-Кнууттила tarkoittaa nimeä Ranta-Knuuttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randa=Cnuttila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ranta-Knuuttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranta-Knuuttila tai Rane Ranta-Knuuttila.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranta-Knuuttila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ranta-Knuuttila i Finland. Surname Ranta-Knuuttila in Finland.

©Tuomas Salste