Ranta-Nilkku: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranta-Nilkku

Ranta-Nilkku on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ranta-Nilkkujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 127

v. 2015 125

v. 2016 124

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranta-Nilkku on noin sijalla 5 600.

Verrattuna muihin sukunimiin Ranta-Nilkku on melko pitkä nimi.

Ranta-Nilkku on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ranta-Nilkku ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ranta-Nilkku on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ranta-Nilkku on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ranta-Nilkku ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 35 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ranta-Nilkkuja on 124.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранта-Нилькку tarkoittaa nimeä Ranta-Nilkku. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randa=Nilcu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ranta-Nilkku olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranta-Nilkku tai Rane Ranta-Nilkku.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranta-Nilkku

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ranta-nilkku.com, ranta-nilkku.eu, ranta-nilkku.fi, ranta-nilkku.info, ranta-nilkku.name, ranta-nilkku.net, ranta-nilkku.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ranta-Nilkku i Finland. Surname Ranta-Nilkku in Finland.

©Tuomas Salste