Ranta-Pantti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranta-Pantti

Ranta-Pantti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ranta-Panttien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

v. 2017 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranta-Pantti on noin sijalla 17 000.

Ranta-Pantti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ranta-Pantti on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранта-Пантти tarkoittaa nimeä Ranta-Pantti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randa=Pantj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ranta-Pantti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranta-Pantti tai Ransa Ranta-Pantti.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranta-Pantti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ranta-Pantti, Finland.

©Tuomas Salste