Ranta-Panula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranta-Panula

Ranta-Panula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ranta-Panula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranta-Panula on noin sijalla 19 000.

Ranta-Panula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ranta-Panula on melko pitkä nimi.

Ranta-Panula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ranta-Panula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ranta-Panula

Ranta-Panula (paikannimi)

Ranta-Panula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ranta-Panula jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ranta-Panula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранта-Панула tarkoittaa nimeä Ranta-Panula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randa=Panula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ranta-Panula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranta-Panula tai Rane Ranta-Panula.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranta-Panula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ranta-Panula i Finland. Surname Ranta-Panula in Finland.

©Tuomas Salste