Ranta-Ylitalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranta-Ylitalo

Ranta-Ylitalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ranta-Ylitalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranta-Ylitalo on noin sijalla 18 000.

Ranta-Ylitalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ranta-Ylitalo on melko pitkä nimi.

Ranta-Ylitalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ranta-Ylitalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ранта-Юлитало ("Ranta-Julitalo") tarkoittaa nimeä Ranta-Ylitalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randa=Ylitalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ranta-Ylitalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranta-Ylitalo tai Rane Ranta-Ylitalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranta-Ylitalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ranta-Ylitalo i Finland. Surname Ranta-Ylitalo in Finland.

©Tuomas Salste