Rantaeskola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantaeskola

Rantaeskola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rantaeskola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 92

v. 2015 93

v. 2016 92

v. 2017 91

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantaeskola on noin sijalla 7 200.

Rantaeskola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rantaeskola on melko pitkä nimi.

Nimestä on olemassa variantti Ranta-Eskola. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Rantaeskolat ulkomailla

Ruotsissa Rantaeskola oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантаэскола tarkoittaa nimeä Rantaeskola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randaescola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rantaeskola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantaeskola tai Ransa Rantaeskola.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantaeskola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rantaeskola, Finland.

©Tuomas Salste