Rantaeskola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantaeskola

Rantaeskola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rantaeskola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 92

v. 2015 93

v. 2016 92

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantaeskola on noin sijalla 7 100.

Rantaeskola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rantaeskola on melko pitkä nimi.

Rantaeskola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rantaeskola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Ranta-Eskola. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Rantaeskola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Rantaeskolat ulkomailla

Ruotsissa Rantaeskola oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантаэскола tarkoittaa nimeä Rantaeskola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randaescola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rantaeskola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantaeskola tai Rane Rantaeskola.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantaeskola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rantaeskola i Finland. Surname Rantaeskola in Finland.

©Tuomas Salste