Rantahalvari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantahalvari

Rantahalvari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Rantahalvarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 105

v. 2015 105

v. 2016 105

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantahalvari on noin sijalla 6 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Rantahalvari on melko pitkä nimi.

Rantahalvari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rantahalvari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1985

Sana Rantahalvari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантахалвари tarkoittaa nimeä Rantahalvari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randahalfwarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rantahalvari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantahalvari tai Rane Rantahalvari.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantahalvari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rantahalvari.com, rantahalvari.eu, rantahalvari.fi, rantahalvari.info, rantahalvari.name, rantahalvari.net, rantahalvari.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rantahalvari i Finland. Surname Rantahalvari in Finland.

©Tuomas Salste