Rantakokko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantakokko

Rantakokko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Rantakokko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 141 max

v. 2014 211

v. 2015 210

v. 2016 204

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantakokko on noin sijalla 3 800.

Rantakokko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rantakokko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Rantakokko on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Rantakokko on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Rantakokko ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 38 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Rantakokko-nimisiä on 204.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Rantakokko-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 5 Rantakokon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1930
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1988

Sana Rantakokko tai Rantakokon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Rantakokko osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rantakokko esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rantakokontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Rantakokot ulkomailla

Ruotsissa Rantakokko oli 23 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантакокко tarkoittaa nimeä Rantakokko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randacockå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rantakokko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantakokko tai Rane Rantakokko.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantakokko

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rantakokko.fi, rantakokko.net, rantakokko.com, rantakokko.eu, rantakokko.info, rantakokko.name, rantakokko.org, rantakokot.com, rantakokot.eu, rantakokot.fi, rantakokot.info, rantakokot.name, rantakokot.net, rantakokot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rantakokko i Finland. Surname Rantakokko in Finland.

©Tuomas Salste