Rantapelkonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantapelkonen

Rantapelkonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rantapelkosten määrä on laskenut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 117 max

v. 2014 89

v. 2015 87

v. 2016 87

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantapelkonen on noin sijalla 7 400.

Rantapelkonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rantapelkonen on melko pitkä nimi.

Rantapelkonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rantapelkonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Rantapelkosen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Rantapelkoset ulkomailla

Norjassa Rantapelkonen oli 5 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантапельконен tarkoittaa nimeä Rantapelkonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randapelgoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rantapelkonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantapelkonen tai Rane Rantapelkonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantapelkonen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rantapelkonen.com, rantapelkonen.eu, rantapelkonen.fi, rantapelkonen.info, rantapelkonen.name, rantapelkonen.net, rantapelkonen.org, rantapelkoset.com, rantapelkoset.eu, rantapelkoset.fi, rantapelkoset.info, rantapelkoset.name, rantapelkoset.net, rantapelkoset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rantapelkonen i Finland. Surname Rantapelkonen in Finland.

©Tuomas Salste