Rantapere: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantapere

Rantapere on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rantapere-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 58

v. 2015 57

v. 2016 57

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantapere on noin sijalla 10 000.

Rantapere-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rantapere on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rantapere ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Ranta-Pere. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1926
Lakanneet yritykset
perust. 1953–1964

Sana Rantapere esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Rantapere

Rantapere (paikannimi)

Rantapere on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rantapere jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rantapere-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантапере tarkoittaa nimeä Rantapere. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantapere tai Rane Rantapere.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantapere

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rantapere i Finland. Surname Rantapere in Finland.

©Tuomas Salste