Rantasuomela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantasuomela

Rantasuomela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rantasuomela-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantasuomela on noin sijalla 13 000.

Rantasuomela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rantasuomela on melko pitkä nimi.

Rantasuomela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rantasuomela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Rantasuomela on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Rantasuomela on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Rantasuomela ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 12 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Rantasuomela-nimisiä on 40.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантасуомела tarkoittaa nimeä Rantasuomela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randasoomela on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rantasuomela olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantasuomela tai Rane Rantasuomela.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantasuomela

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rantasuomela i Finland. Surname Rantasuomela in Finland.

©Tuomas Salste