Rantoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rantoja

Rantoja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rantojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rantoja on noin sijalla 18 000.

Rantoja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rantoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rantoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rantoja

Rantoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Rantoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rantoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rantoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rantojankuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rantoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рантоя tarkoittaa nimeä Rantoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Randoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rantoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Rantoja tai Rane Rantoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Rantoja

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rantoja i Finland. Surname Rantoja in Finland.

©Tuomas Salste