Ranua: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ranua

Ranua on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Ranua-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 249

v. 2015 254

v. 2016 254

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ranua on noin sijalla 3 100.

Ranua on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ranua ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ranua on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ranua on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ranua ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 57 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ranua-nimisiä on 254.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1917
Lakanneet yritykset
perust. 1989–1990

Sana Ranua esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ranua

Ranua (paikannimi)

Ranua on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ranua jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ranua-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рануа tarkoittaa nimeä Ranua. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rana Ranua tai Rane Ranua.

Samankaltaisia nimiä kuin Ranua

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ranua.com, ranua.info, ranua.eu, ranua.fi, ranua.name, ranua.net, ranua.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ranua i Finland. Surname Ranua in Finland.

©Tuomas Salste