Rasinkangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rasinkangas

Rasinkangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Rasinkankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 212 max

v. 2014 301

v. 2015 300

v. 2016 296

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rasinkangas on noin sijalla 2 700.

Verrattuna muihin sukunimiin Rasinkangas on melko pitkä nimi.

Rasinkangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rasinkangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Rasinkankaita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Rasinkankaan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1978–1990
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Rasinkangas esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Rasinkangas

Rasinkangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Rasinkangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 31 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rasinkangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rasinkangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rasinkankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rasinkangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Расинкангас tarkoittaa nimeä Rasinkangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rasim Rasinkangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Rasinkangas

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rasinkangas.com, rasinkangas.fi, rasinkangas.eu, rasinkangas.info, rasinkangas.name, rasinkangas.net, rasinkangas.org, rasinkankaat.com, rasinkankaat.eu, rasinkankaat.fi, rasinkankaat.info, rasinkankaat.name, rasinkankaat.net, rasinkankaat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rasinkangas i Finland. Surname Rasinkangas in Finland.

©Tuomas Salste