Rasinperä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rasinperä

Rasinperä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rasinperien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 58 max

v. 2014 66

v. 2015 70

v. 2016 70

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rasinperä on noin sijalla 8 800.

Rasinperä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rasinperä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rasinperä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1941
Lakanneet yritykset
perust. 1979

Sana Rasinperä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Rasinperä

Rasinperä (paikannimi)Katuosoitteissa

Rasinperä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rasinperä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rasinperä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rasinperäntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rasinperä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Расинперя ("Rasinperja") tarkoittaa nimeä Rasinperä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Rasinpera tai Rasinperae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rasim Rasinperä.

Samankaltaisia nimiä kuin Rasinperä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rasinpera.fi, rasinpera.com, rasinpera.eu, rasinpera.info, rasinpera.name, rasinpera.net, rasinpera.org, rasinperat.com, rasinperat.eu, rasinperat.fi, rasinperat.info, rasinperat.name, rasinperat.net, rasinperat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rasinperä i Finland. Surname Rasinperä in Finland.

©Tuomas Salste