Rassi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rassi

Rassi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rassien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 36 max

v. 2015 35

v. 2016 35

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rassi on noin sijalla 15 000.

Rassi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rassi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rassi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–1996

Sana Rassi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Rassi

Rassi (paikannimi)Katuosoitteissa

Rassi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rassi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rassi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rassintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rassi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Rassit ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 47 henkeä, joiden sukunimi oli RASSI.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 447 henkeä, joiden sukunimi oli RASSI.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 12 henkeä, joiden sukunimi oli RASSI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Расси tarkoittaa nimeä Rassi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rasim Rassi.

Samankaltaisia nimiä kuin Rassi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rassi i Finland. Surname Rassi in Finland.

©Tuomas Salste