Rauhakylä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rauhakylä

Rauhakylä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rauhakylien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rauhakylä on noin sijalla 20 000.

Rauhakylä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rauhakylä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rauhakylä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rauhakylä

Rauhakylä (paikannimi)

Rauhakylä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rauhakylä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rauhakylä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раухакюля ("Rauhakjulja") tarkoittaa nimeä Rauhakylä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Rauhakyla tai Rauhakylae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rauha Rauhakylä tai Raul Rauhakylä.

Samankaltaisia nimiä kuin Rauhakylä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rauhakylä i Finland. Surname Rauhakylä in Finland.

©Tuomas Salste