Rauhalammi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rauhalammi

Rauhalammi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rauhalampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 39

v. 2017 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rauhalammi on noin sijalla 14 000.

Rauhalammi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Rauhalammi

Rauhalammi (paikannimi)Katuosoitteissa

Rauhalammi on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Rauhalammi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rauhalammi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rauhalammintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раухаламми tarkoittaa nimeä Rauhalammi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rauha Rauhalammi tai Raul Rauhalammi.

Samankaltaisia nimiä kuin Rauhalammi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rauhalammi, Finland.

©Tuomas Salste