Rauhanlaakso: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rauhanlaakso

Rauhanlaakso on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rauhanlaaksojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rauhanlaakso on noin sijalla 20 000.

Rauhanlaakso-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rauhanlaakso on melko pitkä nimi.

Rauhanlaakso on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rauhanlaakso ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rauhanlaakso

Rauhanlaakso (paikannimi)

Rauhanlaakso on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on hautausmaa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rauhanlaakso jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rauhanlaakso-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рауханлааксо tarkoittaa nimeä Rauhanlaakso. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rauhanlaxå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rauhanlaakso olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rauha Rauhanlaakso tai Raul Rauhanlaakso.

Samankaltaisia nimiä kuin Rauhanlaakso

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rauhanlaakso i Finland. Surname Rauhanlaakso in Finland.

©Tuomas Salste