Rauramo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rauramo

Rauramo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rauramo-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 59

v. 2016 59

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rauramo on noin sijalla 9 900.

Rauramo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rauramo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rauramo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1959–1992
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Rauramo tai Rauramon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Rauramo osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rauramo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rauramontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раурамо tarkoittaa nimeä Rauramo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Raul Rauramo tai Rauha Rauramo.

Samankaltaisia nimiä kuin Rauramo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rauramo i Finland. Surname Rauramo in Finland.

©Tuomas Salste