Rautioaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rautioaho

Rautioaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rautioahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 53 max

v. 2014 57

v. 2015 58

v. 2016 58

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rautioaho on noin sijalla 10 000.

Rautioaho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rautioaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rautioaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rautioaho

Rautioaho (paikannimi)

Rautioaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rautioaho jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rautioaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раутиоахо tarkoittaa nimeä Rautioaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rautia Rautioaho tai Rauha Rautioaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Rautioaho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rautioaho.com, rautioaho.eu, rautioaho.fi, rautioaho.info, rautioaho.name, rautioaho.net, rautioaho.org, rautioahot.com, rautioahot.eu, rautioahot.fi, rautioahot.info, rautioahot.name, rautioahot.net, rautioahot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rautioaho i Finland. Surname Rautioaho in Finland.

©Tuomas Salste