Rautomäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rautomäki

Rautomäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rautomäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rautomäki on noin sijalla 14 000.

Rautomäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rautomäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rautomäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rautomäki

Rautomäki (paikannimi)

Rautomäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rautomäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rautomäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Раутомяки ("Rautomjaki") tarkoittaa nimeä Rautomäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Rautomaki tai Rautomaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rautia Rautomäki tai Rauha Rautomäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Rautomäki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rautomäki i Finland. Surname Rautomäki in Finland.

©Tuomas Salste