Ravi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ravi

Ravi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ravien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 189 max

v. 2014 162

v. 2015 160

v. 2016 161

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ravi on noin sijalla 4 600.

Verrattuna muihin sukunimiin Ravi on lyhyt nimi.

Ravi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ravi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Raveja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 14 Ravin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1897
Lakanneet yritykset
perust. 1948–2001

Sana Ravi tai Ravit esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ravi

Ravi (paikannimi)Katuosoitteissa

Ravi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ravi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ravi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ravikaari, Ravikatu, Ravikuja, Ravintie, Ravipolku, Raviraitti, Ravitie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ravi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Ravi

Ravi on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Ravi oli yhtenä etunimenä 11 miehellä. Sukunimenä Ravi on kuitenkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli 161 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Ravit ulkomailla

Ruotsissa Ravi oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Ravi oli 23 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Ravi on ollut 14 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

161141423
Ravit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 623 henkeä, joiden sukunimi oli RAVI.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 52 henkeä, joiden sukunimi oli RAVI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рави tarkoittaa nimeä Ravi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rafwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ravi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ravi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ravi.com, ravi.eu, ravi.fi, ravi.info, ravi.net, ravi.org, ravi.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ravi i Finland. Surname Ravi in Finland.

©Tuomas Salste