Rebane: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rebane

Rebane on Suomessa esiintyvä sukunimi. Rebane-nimisten lukumäärä Suomessa on ollut sadan-parinsadan luokkaa. Suomen kansalaisia heistä oli vuonna 2016 alle 20.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Rebane esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Rebane-suku ulkomailla

Ruotsissa Rebane oli 66 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Virossa Rebane oli 2 265 ihmisen sukunimi vuonna 2008. Se oli Virossa 12:nneksi yleisin sukunimi.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 14 henkeä, joiden sukunimi oli REBANE.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rebin Rebane tai Rebeca Rebane.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rebane i Finland. Surname Rebane in Finland.

©Tuomas Salste