Rehbinder: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rehbinder

Rehbinder on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Rehbinder-nimisten lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Nimellä on historiaa, sillä Rehbinder on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Rehbinder osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rehbinder esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rehbindervägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Rehbinder-suku ulkomailla

Ruotsissa Rehbinder oli 70 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Reh Rehbinder.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rehbinder.com, rehbinder.fi, rehbinder.info, rehbinder.net, rehbinder.org, rehbinder.eu, rehbinder.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rehbinder i Finland. Surname Rehbinder in Finland.

©Tuomas Salste