Reinholm: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Reinholm

Reinholm on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Reinholmien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 60

v. 2015 59

v. 2016 59

v. 2017 62

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Reinholm on noin sijalla 9 600.

Reinholm-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Reinholm on vanha mustalaisnimi. Se on mainittu romanien sukunimilistassa 1901. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki Reinholmit olisivat väistämättä romaneja.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1885-1912

Reinholmeja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 13 Reinholmin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Reinholmien yleisin asuinpaikka oli Helsinki (4 henkeä).

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä edellä mainitut vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Reinholm, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 5.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Reinholmit ulkomailla

Ruotsissa Reinholm oli 30 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Reinholm on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

62307
Reinholmit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Reine Reinholm.

Samankaltaisia nimiä kuin Reinholm

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Reinholm, Finland.

©Tuomas Salste