Reinikkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Reinikkala

Reinikkala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Reinikkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 87 max

v. 2014 89

v. 2015 88

v. 2016 87

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Reinikkala on noin sijalla 7 400.

Reinikkala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Reinikkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Reinikkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Reinikkala-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Reinikkalan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1942
Lakanneet yritykset
perust. 1955–1970

Sana Reinikkala tai Reinikkalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Reinikkala

Reinikkala (paikannimi)Katuosoitteissa

Reinikkala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 18 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Reinikkala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Reinikkala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Reinikkala, Reinikkalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Reinikkala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рейниккала tarkoittaa nimeä Reinikkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Reini Reinikkala.

Samankaltaisia nimiä kuin Reinikkala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: reinikkala.fi, reinikkala.com, reinikkala.eu, reinikkala.info, reinikkala.name, reinikkala.net, reinikkala.org, reinikkalat.com, reinikkalat.eu, reinikkalat.fi, reinikkalat.info, reinikkalat.name, reinikkalat.net, reinikkalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Reinikkala i Finland. Surname Reinikkala in Finland.

©Tuomas Salste