Reitti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Reitti

Reitti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Reittien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 82

v. 2015 84

v. 2016 85

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Reitti on noin sijalla 7 600.

Reitti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Reitti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Reitti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1943
Lakanneet yritykset
perust. 1983–1996

Sana Reitti tai Reitin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Reitti

Reitti (paikannimi)Katuosoitteissa

Reitti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Reitti jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Reitti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Reitintie, Reittikuja, Reittitie, Reittivägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Reitti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Reitit ulkomailla

Ruotsissa Reitti oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рейтти tarkoittaa nimeä Reitti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Reitto Reitti tai Reija Reitti.

Samankaltaisia nimiä kuin Reitti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Reitti i Finland. Surname Reitti in Finland.

©Tuomas Salste