Reittu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Reittu

Reittu on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Reittujen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 154 max

v. 2014 131

v. 2015 129

v. 2016 131

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Reittu on noin sijalla 5 400.

Reittu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Reittu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1911–1938
Lakanneet yritykset
perust. 1980–1995

Sana Reittu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Reittu

Reittu (paikannimi)

Reittu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Reittu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Reittu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Reittu

Reittu on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Reittu oli yhtenä etunimenä 33 miehellä. Sukunimenä Reittu on kuitenkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli 131 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рейтту tarkoittaa nimeä Reittu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Reitto Reittu tai Reija Reittu.

Samankaltaisia nimiä kuin Reittu

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: reittu.com, reittu.eu, reittu.fi, reittu.info, reittu.name, reittu.net, reittu.org, reitut.com, reitut.eu, reitut.fi, reitut.info, reitut.name, reitut.net, reitut.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Reittu i Finland. Surname Reittu in Finland.

©Tuomas Salste