Relander: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Relander

Relander on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Relanderien lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 354

v. 2014 434

v. 2015 433

v. 2016 431

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Relander on noin sijalla 2 000.

Relander on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Relander ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1885-1928

Relandereita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 40 Relanderin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Relanderien yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Helsinki (10 vainajaa), Ristiina (3), Pieksämäki (3) sekä Hirvensalmi (3). Valtaosa asui Etelä-Suomessa ja Etelä-Savossa.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Relander, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 32.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1896–1943
Lakanneet yritykset
perust. 1946–2002

Sana Relander tai Relanderin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Relander osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Relander esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Relanderinaukio, Relanderinkatu, Relanderinpiha, Relandersplatsen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Relanderit ulkomailla

Ruotsissa Relander oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Relander

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: relander.eu, relander.net, relander.org, relander.com, relander.fi, relander.info, relander.name, relanderit.com, relanderit.eu, relanderit.fi, relanderit.info, relanderit.name, relanderit.net, relanderit.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Relander i Finland. Surname Relander in Finland.

©Tuomas Salste