Reunamo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Reunamo

Reunamo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Reunamo-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 117

v. 2015 116

v. 2016 118

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Reunamo on noin sijalla 5 900.

Reunamo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Reunamo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1930
Lakanneet yritykset
perust. 1999–2002

Sana Reunamo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Реунамо tarkoittaa nimeä Reunamo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Reuben Reunamo.

Samankaltaisia nimiä kuin Reunamo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: reunamo.com, reunamo.fi, reunamo.eu, reunamo.info, reunamo.name, reunamo.net, reunamo.org, reunamot.com, reunamot.eu, reunamot.fi, reunamot.info, reunamot.name, reunamot.net, reunamot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Reunamo i Finland. Surname Reunamo in Finland.

©Tuomas Salste