Rezaei: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rezaei

Rezaei on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Rezaei-nimisten lukumäärä oli 21 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rezaei on noin sijalla 21 000.

Rezaei-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (z). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Rezaei on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rezaei ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Rezaei-suku ulkomailla

Ruotsissa Rezaei oli 313 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Rezaei oli 77 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Rezaei on ollut 42 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

213134277
Rezaei Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 168 henkeä, joiden sukunimi oli REZAEI.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 9 henkeä, joiden sukunimi oli REZAEI.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Reza Rezaei.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rezaei i Finland. Surname Rezaei in Finland.

©Tuomas Salste