Rietz: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rietz

Rietz on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rietz-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

v. 2017 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rietz on noin sijalla 12 000.

Rietz-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (z). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1930
Yritykset
perust. 1996–2015

Sana Rietz esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Rietz-suku ulkomailla

Ruotsissa Rietz oli 261 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Rietz oli 7 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Rietz on ollut 10 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

44261107
Rietz Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 591 henkeä, joiden sukunimi oli RIETZ. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Samankaltaisia nimiä kuin Rietz

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rietz, Finland.

©Tuomas Salste