Riihenperä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Riihenperä

Riihenperä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Riihenperien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 20

v. 2017 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Riihenperä on noin sijalla 22 000.

Riihenperä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Riihenperä osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Riihenperä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Riihenperäntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рийхенперя ("Rijhenperja") tarkoittaa nimeä Riihenperä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rijhenberä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Riihenperä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Riihenpera tai Riihenperae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Riia Riihenperä tai Riiko Riihenperä.

Samankaltaisia nimiä kuin Riihenperä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Riihenperä, Finland.

©Tuomas Salste