Riistama: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Riistama

Riistama on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Riistama-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Riistama on noin sijalla 18 000.

Riistama-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Riistama on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Riistama ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Riistama esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Riistama osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Riistama esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Riistamanpolku. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рийстама ("Rijstama") tarkoittaa nimeä Riistama. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Riia Riistama tai Riiko Riistama.

Samankaltaisia nimiä kuin Riistama

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Riistama i Finland. Surname Riistama in Finland.

©Tuomas Salste