Rilla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rilla

Rilla on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rilla-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 66

v. 2015 66

v. 2016 66

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rilla on noin sijalla 9 200.

Rilla-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rilla on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rilla ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Rilla tai Rillan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Rilla osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rilla esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rillakuja, Rillanpolku. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Rilla

Rilla on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Rilla oli yhtenä etunimenä 99 naisella. Samaan aikaan Rilla oli 66 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (89 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (10).

Rillat ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 76 henkeä, joiden sukunimi oli RILLA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Рилла tarkoittaa nimeä Rilla. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Rilla

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rilla i Finland. Surname Rilla in Finland.

©Tuomas Salste