Rimpinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rimpinen

Rimpinen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Rimpisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 120 max

v. 1985 136

v. 2014 122

v. 2015 121

v. 2016 121

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rimpinen on noin sijalla 5 700.

Rimpinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rimpinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Rimpisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Rimpisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1909
Lakanneet yritykset
perust. 1985–1996

Sana Rimpinen tai Rimpisen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Rimpinen

Rimpinen (paikannimi)Katuosoitteissa

Rimpinen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rimpinen jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rimpinen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rimpisentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rimpinen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Римпинен tarkoittaa nimeä Rimpinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rimbin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rimpinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rim Rimpinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Rimpinen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: rimpinen.com, rimpinen.eu, rimpinen.fi, rimpinen.info, rimpinen.name, rimpinen.net, rimpinen.org, rimpiset.com, rimpiset.eu, rimpiset.fi, rimpiset.info, rimpiset.name, rimpiset.net, rimpiset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rimpinen i Finland. Surname Rimpinen in Finland.

©Tuomas Salste