Ringborg: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ringborg

Ringborg on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ringborgien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ringborg on noin sijalla 17 000.

Ringborg-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Ringborg on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ringborg ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Ringborg osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ringborg esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ringborgintie, Ringborgsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Ringborgit ulkomailla

Ruotsissa Ringborg oli 233 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tanskassa Ringborg on ollut 10 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

2823310
Ringborgit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ringa Ringborg tai Ringo Ringborg.

Samankaltaisia nimiä kuin Ringborg

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ringborg i Finland. Surname Ringborg in Finland.

©Tuomas Salste