Rinne-Kanto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinne-Kanto

Rinne-Kanto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinne-Kantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinne-Kanto on noin sijalla 20 000.

Rinne-Kanto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinne-Kanto on melko pitkä nimi.

Rinne-Kanto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinne-Kanto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринне-Канто tarkoittaa nimeä Rinne-Kanto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinne=Candå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinne-Kanto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rinna Rinne-Kanto tai Rino Rinne-Kanto.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinne-Kanto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinne-Kanto i Finland. Surname Rinne-Kanto in Finland.

©Tuomas Salste