Rinnekari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinnekari

Rinnekari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinnekarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinnekari on noin sijalla 20 000.

Rinnekari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rinnekari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinnekari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Риннекари tarkoittaa nimeä Rinnekari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinnecarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinnekari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rinna Rinnekari tai Rino Rinnekari.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinnekari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinnekari i Finland. Surname Rinnekari in Finland.

©Tuomas Salste