Rinnemaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinnemaa

Rinnemaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rinnemaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 80

v. 2015 81

v. 2016 81

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinnemaa on noin sijalla 7 800.

Rinnemaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rinnemaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinnemaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1970–2000

Sana Rinnemaa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Rinnemaa

Rinnemaa (paikannimi)

Rinnemaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 26 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rinnemaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rinnemaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Риннемаа tarkoittaa nimeä Rinnemaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rinna Rinnemaa tai Rino Rinnemaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinnemaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinnemaa i Finland. Surname Rinnemaa in Finland.

©Tuomas Salste