Rinnet: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinnet

Rinnet on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 52

v. 2016 51

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinnet on noin sijalla 11 000.

Rinnet-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Rinnet on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinnet ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1915–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1946–2005

Sana Rinnet, Rinteen tai Rinteet esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Rinnet osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Rinnet esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rinteenkaari, Rinteenkuja, Rinteenlenkki, Rinteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Риннет tarkoittaa nimeä Rinnet. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rinna Rinnet tai Rino Rinnet.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinnet

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinnet i Finland. Surname Rinnet in Finland.

©Tuomas Salste