Rinta-Halkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Halkola

Rinta-Halkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Halkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 43

v. 2017 43

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Halkola on noin sijalla 13 000.

Rinta-Halkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Halkola on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Халкола tarkoittaa nimeä Rinta-Halkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Halgola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Halkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Halkola tai Rino Rinta-Halkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Halkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rinta-Halkola, Finland.

©Tuomas Salste