Rinta-Jaskari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Jaskari

Rinta-Jaskari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rinta-Jaskarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 56

v. 2016 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Jaskari on noin sijalla 10 000.

Rinta-Jaskari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Jaskari on melko pitkä nimi.

Rinta-Jaskari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Jaskari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Яскари tarkoittaa nimeä Rinta-Jaskari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Iascarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Jaskari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Jaskari tai Rino Rinta-Jaskari.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Jaskari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Jaskari i Finland. Surname Rinta-Jaskari in Finland.

©Tuomas Salste