Rinta-Jaskari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Jaskari

Rinta-Jaskari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rinta-Jaskarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 56

v. 2016 55

v. 2017 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Jaskari on noin sijalla 11 000.

Rinta-Jaskari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Jaskari on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Яскари tarkoittaa nimeä Rinta-Jaskari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Iascarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Jaskari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Jaskari tai Rino Rinta-Jaskari.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Jaskari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Rinta-Jaskari, Finland.

©Tuomas Salste