Rinta-Jouppi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Jouppi

Rinta-Jouppi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Rinta-Jouppien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 36 max

v. 2014 62

v. 2015 63

v. 2016 63

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Jouppi on noin sijalla 9 500.

Rinta-Jouppi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Jouppi on melko pitkä nimi.

Rinta-Jouppi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Jouppi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Йоуппи tarkoittaa nimeä Rinta-Jouppi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Iouppj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Jouppi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Jouppi tai Rino Rinta-Jouppi.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Jouppi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Jouppi i Finland. Surname Rinta-Jouppi in Finland.

©Tuomas Salste