Rinta-Keturi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Keturi

Rinta-Keturi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Keturien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 13 max

v. 2015 33

v. 2016 33

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Keturi on noin sijalla 15 000.

Rinta-Keturi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Keturi on melko pitkä nimi.

Rinta-Keturi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Keturi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rinta-Keturi

Rinta-Keturi (paikannimi)

Rinta-Keturi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rinta-Keturi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Rinta-Keturi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Кетури tarkoittaa nimeä Rinta-Keturi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Keturj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Keturi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Keturi tai Rino Rinta-Keturi.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Keturi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Keturi i Finland. Surname Rinta-Keturi in Finland.

©Tuomas Salste