Rinta-Kiikka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Kiikka

Rinta-Kiikka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Kiikkojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Kiikka on noin sijalla 13 000.

Rinta-Kiikka-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Kiikka on melko pitkä nimi.

Rinta-Kiikka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Kiikka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Кийкка ("Rinta-Kijkka") tarkoittaa nimeä Rinta-Kiikka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Kijcka on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Kiikka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Kiikka tai Rino Rinta-Kiikka.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Kiikka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Kiikka i Finland. Surname Rinta-Kiikka in Finland.

©Tuomas Salste