Rinta-Kokko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Rinta-Kokko

Rinta-Kokko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Rinta-Kokkojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Rinta-Kokko on noin sijalla 20 000.

Rinta-Kokko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Rinta-Kokko on melko pitkä nimi.

Rinta-Kokko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Rinta-Kokko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Rinta-Kokko

Rinta-Kokko (paikannimi)Katuosoitteissa

Rinta-Kokko on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Rinta-Kokko jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Rinta-Kokko esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Rinta-Kokontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Rinta-Kokko-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ринта-Кокко tarkoittaa nimeä Rinta-Kokko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Rinda=Cockå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Rinta-Kokko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Rina Rinta-Kokko tai Rino Rinta-Kokko.

Samankaltaisia nimiä kuin Rinta-Kokko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Rinta-Kokko i Finland. Surname Rinta-Kokko in Finland.

©Tuomas Salste